Together we can handle it

Feestdagen

THE HILL CHRISTMAS & NEW YEAR @ HOME

Mail: info@thehill.be     Voor 19/12 bestellen
Afhalen: 24/12: 14u – 17u, 25/12: 11u – 15u, 31/12: 14u – 17u

Fingerfood bij uw aperitief:

  • Quiche met feta, zongedroogde tomaat en prei     (à la carte 4 stuks – 7 euro)
  • Kroket van hert met vadouvancrème     (à la carte 4 stuks – 8 euro)
  • Kroket grijze garnaal met peterseliecrème     (à la carte 4 stuks – 8 euro)
  • Ceviche zeebaars, limoen lente-ui & sesam     (à la carte 4 stuks – 8 euro)

CHRISTMAS & NEW YEAR MENU 3-gangen 49 euro:

(inclusief brood en gekruide boter)

Voorgerecht:

  1. Gravlax & huisgerookte Noorse zalm, granny smith & knolselder     (à la carte – 18 euro)
  2. Rundstartaar limousin, aardpeer, wintertruffel, parmezan & brioche     (à la carte – 18 euro)

Tussengerecht:

Supplement 6 euro als voorgerecht of 22 euro als tussengerecht bij menu
(à la carte – 22 euro)

  1. Grijze garnaal & kreeft, gepocheerd hoeveei, erwt, bloemkool & groene kruiden

Geen supplement als voorgerecht of 15 euro als tussengerecht bij menu
(à la carte – 15 euro)

  1. Open ravioli, bospaddenstoelen, schorseneer, jonge spinazie & ricotta

Hoofdgerecht (3-gangen of 4-gangen):

  1. Filet van hert, jonge wortel, kweepeer, beukenzwam, grondwitloof, zoete aardappel & portojus     (à la carte – 29 euro)
  2. Kabeljauwhaasje, kruidenkorst, broccoli, peulen, schorseneer, waterkersaardappelcrème & witte wijnjus     (à la carte – 25 euro)

Dessert:

  1. Feestdessert The Hill, structuren van chocolade, rood fruit, amandel & kersensorbet     (à la carte – 10 euro)
  2. Rijstcrème, pistache, kokos, ananas, yuzu & ananasroomijs     (à la carte – 10 euro)
  3. Selectie hoevekazen, supplement 5 euro     (à la carte – 12 euro)

(5 soorten, inclusief compote & notenbrood)

WIJNEN:

Aanpassingen steeds mogelijk (vegetarisch, allergieën, …)
De wijnwinkel zal ook steeds open zijn.
Ik help u graag met de perfecte combinatie voor u en uw gerecht.

Tot binnenkort,
Team The Hill
Tremelobaan 268